Project Woning D&C Almelo

In Almelo hadden dit koppel een nieuwe woning gekocht. Maar hoe pak je een verbouwing aan van een jaren '70 woning aan, die overvol en verouderd is? Wij mochten hun helpen bij het bedenken van een indeling van de benedenverdieping en het geven van een kleuradvies. 

Ze wouden een warm interieur, het 'zonnetje' in huis en een logische indeling voor hun woning waar ze lange tijd willen blijven wonen. Vloertegels met een natuurlijke uitstraling. Alles behalve 'standaard' wit & zwart. 

Om de kosten te besparen wouden ze eerst zelf nog wat meubels meenemen vanuit hun oude appartement, maar ze wouden wél graag hulp bij het opnieuw indelen van deze verouderde woning en een uniek eigen kleuren plan. Samen hebben we gekeken wat voor hun woonwensen een logische indeling zou zijn, we hebben een warm kleurenpalet samengesteld met mooie en unieke behangen. Ze kregen een plattegrond, kleurenplan en concept voor de verschillende ruimtes in de woning.

Concept: Warme vakantiesferen
Waan jezelf in warme vakantiesferen met natuurlijke materialen, warme terracotta tinten, fijne structuren en decoraties met een Italiaans tintje.